Abonements · Pārskats · Salīdzinājums

Tava ikdiena. Tavs plāns.

Plāno bez maksas ar Managed. Ar Pro Managed AI kļūst par tavu viedo palīgu dienas plānošanā un uzdevumu pārcelšanā uz piemērotāku laiku.

  • Bezmaksas pamats plānošanai, logrīkiem un Siri
  • Pro funkcijām Managed AI, importiem un rīta pārskatam
  • Pro par 5,99 € mēnesī · izmēģini trīs dienas bez maksas
ĪsumāTu plāno. Vai Managed domā līdzi.Atgādinājumi, rutīnas un pārskats paliek bez maksas. Pro pārņem vairāk tavas dienas saskaņošanas.
Bezmaksas un Pro

Sāc bez maksas. Papildini pēc vajadzības.

Vari sākt bez maksas un vēlāk pievienot tikai to, kas patiešām nepieciešams.

Bezmaksas

Mierīgs pamats

Atgādinājumi, rutīnas, mapes, kalendāra skats, logrīki, Siri un tiešraides aktivitātes skaidram sākumam.

AtgādinājumiLogrīkiSiri
Pro

Tavs personīgais plānošanas asistents

Pro papildina lietotni ar Managed AI, importu no Apple, Replan un rīta pārskatu. Fotoattēlus un dokumentus atgādinājumiem var pievienot tikai ar Pro.

ReplanManaged AIRīta pārskats
Abonements

Katru mēnesi. Ar laiku izmēģināšanai.

  • Pro trīs dienu bezmaksas izmēģinājuma periods.
  • Pēc tam 5,99 € mēnesī.
  • Abonēšana un pārvaldība notiek, izmantojot App Store.
Salīdzinājums

Atšķirības vienā acu uzmetienā.

Pamata plānošana ir bez maksas. Pro nodrošina personīgo asistentu un papildu pielikumus.

FunkcijaBezmaksasPro
Manuāli izveidot atgādinājumus✓✓
Rutīnas un mapes✓✓
Kalendāra skats lietotnē✓✓
Logrīki, Siri un tiešraides aktivitātes✓✓
Paziņojumi (pamata)✓✓
Atgādinājumiem pievienoti fotoattēli un dokumenti✕✓
Importēt Apple Kalendāru un Atgādinājumus✕✓
Personalizēt paziņojumus✕✓
Pārplānošana✕✓
Managed AI✕✓
Rīta pārskats✕✓

Saistošā cena un abonementa nosacījumi tiek parādīti App Store pirms abonēšanas.

Pārplānošana

Vakar nepabeigts. Tagad pārplānots.

Tu izlem, vai vakardienas nepabeigtos uzdevumus pārplānot ar MI. Replan tos pēc tam automātiski sadala nākamajā vai turpmākajās dienās.

Pēc abonementa beigām

Tavi ieraksti saglabājas.

Kad Pro beidzas, ar MI plānotie ieraksti saglabājas. Managed AI, tērzēšana un visas pārējās Pro funkcijas atkal tiek bloķētas.

Tas attiecas arī uz atgādinājumiem jau pievienotajiem fotoattēliem un dokumentiem: bez Pro piekļuve tiem ir bloķēta.

Nākamais solis

Vēl kāds jautājums par sākšanu?

Palīdzībā atradīsi atbildes par prasībām, iestatīšanu un pirmajiem soļiem.